Verkkokauppa

OLAPLEX Lahjapaketti

Olaplex-lahjapakkaus: No.3 + No.4 + No.5 + No.6 Olaplex No.3 Hair Perfector on ylläpitotuote Olaplex-käsittelyn jälkeen. Tuote ylläpitää hiuksen hyvää kuntoa ja jatkaa sen vahvistamista ja korjausta kampaamokäyntien välillä. Samalla se valmistelee hiuksia seuraavaa kemiallista käsittelyä varten. Olaplex No.3 sisältää saman vaikuttavan pääraaka-aineen kuin Olaplex No.1 ja Olaplex No.2. Olaplex No. 4 Bond Maintenance™ Shampoo vahvistaa, korjaa ja kosteuttaa hiuksia tehden ne uskomattoman kiiltäviksi ja helpostikäsiteltäviksi. Sopii kaikille hiustyypeille, myös värjätyille hiuksille. Olaplex No. 5 Bond Maintenance™ Conditioner korjaa hiusvaurioita, silottaa ja vahvistaa hiuksia tehden niistä terveennäköiset ja kiiltävät latistamatta niitä. Sopii kaikille hiustyypeille, myös värjätyille hiuksille. Hiuksiin jätettävä korjaava muotoiluvoide. Kaikille hiustyypeille sopiva voide silottaa tehokkaasti lisäämättä hiuksiin painoa sekä kosteuttaa ja vahvistaa hiuksia. Nopeuttaa hiusten kuivumista ja pitää pörröisyyden poissa jopa 72 h.

89.00 €

Lahjakortti ylellinen Kulta-Argan kasvohoito

Bernard Cassieren uusi juhlakauteen soveltuva Kulta-Argan - kasvohoito tarjoaa kimallusta, täydellistä rentoutumista ja yleellisiä luksushetkiä arjen keskelle! Soveltuu 35v.+ Sisältää selän hieronnan, alkupuhdistuksen kasvoille, kuorinnan, kasvo-, kaula- ja dekoltee - hieronnan, kulta peel off naamion, käsien kuorinnan ja hieronnan sekä hoidon päätteeksi ylellinen Kulta-Argan kosteusvoide kasvoille.

90.00 €

Ylellinen lahja hänelle!

Tämä ylellinen lahja sisältää kauniin lahjapakkauksen, joka sisältää kaksi hurmaavaa tuotetta, hemmottelevan kasvohoidon sekä ihanan hiuskorun! Ylellinen Kulta-Argan kosteusvoide 50ml Ylellinen Kulta-hoitoöljy 50ml  KULTA & ARGAN KASVOHOITO 1h 15min

175.00 €

Lahjakortti täydellinen kasvohoito

Tällä lahjakortilla Täydellinen kasvohoito 75min. Kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kulmien siistimisen, kuorinnan, höyrytyksen ja mekaanisen puhdistuksen, hieronnan, naamion ja kosteusvoiteen kasvoille lopuksi. Hoito tehdään aina ihon tarpeiden mukaan!

69.00 €

Lahjakortti jalkahoitoon

Tällä lahjakortilla jalkahoito 60-75min Sisältää kylvetyksen, kovettumien poiston, kynsinauhojen siistiminen, kynsien lyhennys ja kevyen hieronnan. Lakkaus sisältyy jalkahoitoon.

66.00 €

GHD Helios hiustenkuivaaja

Kuningattarelle sopiva, ghd helios® -hiustenkuivaaja on ergonomisesti tasapainotettu, takaa kevyemmän muotoilukokemuksen ja huipputehokkuuden. 120 km/h ilmavirtauksen luova pitkäikäinen, harjaton moottori ja Aeroprecis ™ -teknologia, joka käyttää sisäistä aerodynamiikkaa keskitettyä ilmavirtausta varten, antavat tehon sinun käsiisi. ghd:n johtavan tutkijatiimin kehittämä ghd helios® -hiustenkuivaaja lyhentää hiustenkuivausrutiiniasi tuntuvasti, 8/10 on samaa mieltä* ja luo sileämpiä ja kiiltävämpiä tuloksia ja jopa 30 % enemmän kiiltoa.** Tällä ammattilaisten kaikkialla maailmassa käyttämällä hiustenkuivaajalla voit saavuttaa kampaamotasoisen kuivaustuloksen nyt myös kotona. Edistyneen sisäisen muotoilun ja räätälöidyn muotoilusuuttimen ansiosta ghd helios™ -hiustenkuivaaja mahdollistaa paremman hallinnan muotoilussa, 8/10 on samaa mieltä.* On sama, haluatko sileän, hienostuneen ilmeen tai henkeä salpaavaa volyymiä, voit hallita maailmaa kampaamotasoisella kuivaustuloksella, nyt nopeammin kuin koskaan. *Kuluttajatutkimus tavanomaisiin hiustenkuivaajiin verrattuna. **Ilmakuivattuihin hiuksiin verrattuna.

199.00 €

GHD Rise

Kuningatar ansaitsee arvoisensa tuuhean kruunun. "Tämä on se tuuheuttava hiusten sankari, jota olet odottanut - esittelyssä ghd rise ™ -lämpöharja, joka luo 2x enemmän tuuheutta * joka kestää koko päivän. Ghd rise ™ -harja tarjoaa hiuksille ystävällistä hiusten muotoilua ja kadehdittavan määrän tuuheutta tyvestä latvaan yhdistämällä ÄLYKKÄÄN ultrazone -teknologian ja 5 mm:n nailonharjakset jotka maksimoivat tyvikohotuksen. Rungon sisällä olevat edistykselliset infinity sensorit varmistavat, että optimaalinen muotoilulämpötila 185 ° C säilyy jatkuvasti koko muotoilun ajan, kun taas kosketukselle miellyttävät harjakset mahdollistavat läheisen kosketuksen hiusten tyveen ja välittömästi runsaammat lopputulokset, 9/10 on samaa mieltä **. Ghd rise ™ liukuu vaivattomasti läpi hiustesi, lisäämällä runsautta ja tuuheutta koko hiusten pituudelta, 8/10 on samaa mieltä **. Hiustyypistäsi tai hiusten pituudesta riippumatta, voit mutoilla elegantteja laineita, kiihkeitä kutreja ja runsaita kiharoita helposti ja nopeasti. Ghd rise ™ -lämpöharja tuntuu tasapainoiselta kädessä, tyylikäs kärkeä kohti kapeneva runko mahdollistaa mukavan muotoilun ja 2,7 metrin kääntyvä johto tekee käytöstä helppoa. Mukaan kuuluu myös pehmeä teline, joka suojaa harjaksia ja pintoja vaurioilta, jotta voit muotoilla huoletta ghd rise ™: llä. Kaikki nousu kuningattareille - hallitse maailmaa korkealla glamourin äänenvoimakkuudella, sallii ghd rise ™ -harjan. """ *teknisissä testeissä verrattuna luonnostaan kuivaneisiin hiuksiin **kuluttajatestaus verrattuna luonnostaan kuivaneisiin hiuksiin ghd rise™ hot brush Tuotteen ominaisuudet: Ennakoiva Ultra-zone teknologia: Lämpömuotoilun viimeisin läpimurto, joka takaa optimaalisen muotoilulämpötilan 185 °, yhdenmukaisena koko 32 mm: n rungon alueella, mikä mahdollistaa tasalaatuisen kauniita lopputuloksia yhdellä lämpöharjan vedolla. " 32 mm runko: täydellinen rungon koko lisäämään runsautta, tuuheutta ja kimmoisuutta hiusten koko pituuksiin. " 5 mm kosketukselle miellyttävät harjakset: optimoitu läheiseen kosketukseen hiusten tyven kanssa, jotta tyvikohotus tapahtuu mahdollisimman hyvin. Viileä kärki: Voit luoda hellävaraisen jännityksen hiukseen jotta saat maksimoitua tyvikohotuksen. " Tyylikäs, kapeneva kahva: kevyt muotoilu tuo tasapainoa ja tekee käytöstä mukavaa." Pehmeä teline joka suojelee pintoja ja estää harjaksia vaurioitumasta. 25 sekunnin lämpenemisaika nopeaa ja vaivatonta muotoilua ajatellen. Lepotila: Automaattinen virrankatkaisu 30 minuutin jälkeen. 2.7m kääntyvä johto tekee muotoilusta kätevää. Universaalijännite. 2 vuoden takuu Taattu tuotteen aitous

199.00 €