Kestopigmentoinnit

KULMIEN KESTOPIGMENTOINTI

puuteri - tai 3D tekniikalla

Hinta sisältävät kaksi käsittelykertaa puudutuksineen.

290€* (norm. 390€)

KULMIEN KESTOPIGMENTOINTI

Hybridi tekniikalla

Hinta sisältää kaksi käsittelykertaa puudutuksineen.

Hybridi tekniikassa yhdistetään puuteri- ja 3D tekniikkaa 

450€

SILMIEN YLÄRAJAUS KESTOPIGMENTOINTI

Täyttötekniikalla

Hinta sisältää kaksi käsittelykertaa puudutuksineen.

190€* (norm. 290€)

HUULTEN KESTOPIGMENTOINTI

Akvarellitekniikalla

Hinta sisältää kaksi käsittelykertaa puudutuksineen.

250€* (norm. 390€)

*Tarjous hinta voimassa 31.8.2024 asti


KESTOPIGMENTOINNIT

Kestopigmentointi tarkoittaa kulmakarvojen, silmän- ja huultenrajojen pysyvää korostamista. Se on tietynlainen "kestomeikki" jonka tarkoitus on helpottaa ja nopeuttaa arjen rutiineja.

Kestopigmentointi on hyvä vaihtoehto, jos koet meikkaamisen hankalaksi, sinulla on meikkiallergioita tai et jostain syystä voi käyttää meikkiä esimerkiksi urheiluharrastuksen takia.

Kestopigmentointi on lähes kivuton kosmeettinen tatuointitoimenpide, joka tehdään kestopigmentointilaiteella. Laitteessa käytetään ohuita neuloja, joilla väri viedään kevyesti ihon pintakerroksiin. Tarkoituksena on luoda asiakkaalle kauniit kestopigmentoinnit, korostaen ja parantaen asiakkaan luonnollisia piirteitä.

Pigmentaation kesto on ihosta riippuen noin 2-5 vuotta. Pigmentoinnin kestoa voi ylläpitää uusimalla hoito muutaman vuoden välein.

Kestopigmentointiin varataan aikaa 1-3 tuntia riippuen siitä, mitä halutaan pigmentoida. Pigmentointien värit, sävyt ja mallit suunnitellaan huolella asiakkaan kasvojen piirteisiin sopiviksi. Suunnittelu tehdään paikan päällä yhdessä asiakkaan kanssa ja asiakkaan toiveita kunnioittaen.

Pyrimme aina siihen, että käsittely olisi mahdollisimman kivutonta ja mukavaa asiakkaalle. Puudutteet, joita käytämme, ovat geelimäisiä reseptivapaita pintapuudutteita.

Kestopigmentointikäsittelyn jälkeen lopputulos on aina n. 30%-50% tummempi kuin suunniteltu lopputulos, mutta ihon parantuessa väri haalistuu halutun sävyiseksi.

Toimenpiteen jälkeen käsitellylle alueelle muodostuu rupi. Rupi irtoaa seuraavan viikon kuluessa. Mitä kauemmin se kestää, sitä parempi. Rupea ei missään tapauksessa saa repiä tai rapsuttaa pois. Ruven lähdettyä useasti näyttää siltä, ettei mitään väriä olisi jäänyt jäljelle, mutta tämä on normaalia. Ihon paranemisen myötä väri asettuu ja tummuu kudoksessa seuraavan neljän viikon aikana.

Jälkipigmentointi eli vahvistuskäynti tehdään 4-8 viikon kuluttua ensimmäisestä käsittelystä. Pigmentointien täytyy ehdottomasti saada parantua rauhassa ennen vahvistusta. Vahvistuksella varmistetaan se, että saamme kestopigmentoinneista viimeistellyt, kauniit ja kestävät.

UUDET KESTOPIGMENTOINNIT

Saavuthan ajoissa paikalle (n.10min ennen varattua aikaasi).

Ennen pigmentointien aloittamista saat täytettäväksi esitietolomakkeen, jonka käymme yhdessä läpi.

Toiveesi huomioon ottaen suunnittelemme huolella tulevien pigmentointien mallin ja värin.

Toimenpide on yleensä puudutuksen jälkeen kivuton. Tavoitteena onkin, että kokemus olisi sinulle mahdollisimman mukava.

Pigmentoimisen jälkeen käsitellyillä alueilla esiintyy usein turvotusta ja punoitusta. Turvotus ja punoitus helpottaa yleensä jo seuraavaan päivään mennessä.

Saat mukaasi hoito-ohjeet, jotka käydään yhdessä suullisesti läpi ja joita noudattamalla takaat itsellesi kauniit kestopigmentoinnit, jotka kestävät vuosia.

Jälkikäsittely eli vahvistus tehdään vielä 4-8 viikon kuluttua, jolloin uusimme käsittelyn. Vahvistuksen tarkoitus on viimeistellä pigmentoinnit, täyttää mahdollisesti vaalentuneet kohdat ja tarvittaessa muutella vielä värisävyä. Jälkipigmentoinnilla varmistetaan se, että saamme kestopigmentoinneista kauniit ja kestävät.

KESTOPIGMENTOINTIEN VAHVISTAMINEN

Jos et ole laittattanut aikaisempia pigmentointejasi meillä, vaan tulet vahvistamaan jonkun muun tekemiä pigmentointeja, olet meille uusi asiakas. Tällöin sinun tulee varata aika sen mukaisesti.
On myös tärkeää ymmärtää, että markkinoilla on laadultaan ja raaka-aineiltaan erilaisia pigmenttejä. Se, että alla on jo olemassa jotakin väriä, on lähtökohtaisesti tekijälle haastavampi tilanne kuin silloin, jos pohja on puhdas tai siellä on käyttämämme tuotemerkin pigmenttiä.
Korjaus ei ole sama asia kuin vahvistus.

Kestopigmentointisi haalistuvat, kaventuvat ja ohentuvat vuosien saatossa. Myös värisävy voi muuttua. Näiden pienten muutosten korjaaminen ei välttämättä vaadi samanlaista käsittelyä kuin ensimmäisiä pigmentointejasi tehtäessä, sillä ihon alla epidermiskerroksessa on jo jonkin verran väripigmenttiä. Usein meillä tehtyjen säännöllisesti huollettujen pigmentointien vahvistamiseen riittääkin vain yksi käsittelykerta.

Toimenpide tehdään samalla tavalla kuin uusissakin kestopigmentoinneissa.

Saat täytettäväksi esitietolomakkeen, jonka käymme yhdessä läpi.
Jos olet aikaisemminkin käynyt laitattamassa pigmentointisi meillä, voimme tarkistaa asiakasrekisteristä edellisen suunnitelman.

Sinun toiveesi huomioon ottaen suunnittelemme huolella vahvistettavien pigmentointien mahdolliset mallin korjaukset sekä värin.

Pigmentoimisen jälkeen käsitellyillä alueilla esiintyy usein turvotusta ja punoitusta. Turvotus ja punoitus laskevat yleensä jo seuraavaan päivään mennessä.

Konsultoimme sinua vielä kotihoidon osalta ja saat mukaasi kirjalliset hoito-ohjeet, joita tarkasti noudattamalla takaat itsellesi kauniit kestopigmentoinnit, jotka kestävät taas useita vuosia.Lataa kotihoito-ohjeet linkistä itselle