Ripset ja kulmat

RIPSIEN TAI KULMIEN KESTOVÄRJÄYS

22€

RIPSIEN JA KULMIEN KESTOVÄRJÄYS

Sisältää kulmien muotoilun.

33€

KULMIEN MUOTOILU

18€

QUICK LASH LIFT

Ripsien kestotaivutus pysyy ripsissä noin 4-8 viikkoa. Sisältää kestovärjäyksen ripsiin.

66€

QUICK LASH LIFT + KULMIEN KESTOVÄRJÄYS JA MUOTOILU

Sisältää ripsienkestotaivutuksen ja värjäyksen sekä kulmien värjäyksen ja muotoilun.

80€

QUICK BROW LIFT KULMIEN KESTOMUOTOILU

Quick Brow Lift -hoito sopii kaikille, jotka haluavat kulmiinsa kaunista muotoa ja luonnollista tuuheuden tuntua. Hoidon jälkeen kulmat on helppo harjata haluttuun muotoon. Kulmien laminointi sopii erinomaisesti myös henkilöille, joiden kulmakarvat ovat luonnostaan ohuet, epäsymmetriset tai eivät pysy nätissä muodossa. Quick Brow Lift -käsittely avaa ja kohottaa katsetta ja sopii myös henkilöille, joilla kulmat ja luomet ovat jo hivenen painuneet. Hoito säilyy kulmissa kauniina noin 2-5 viikkoa.

50€

QUICK LASH & BROW LIFT PALVELUT

Sisältää ripsien kestotaivutuksen ja kulmien kestomuotoilun! Quick Brow Lift-hoito sopii kaikille, jotka haluavat kulmiinsa kaunista muotoa ja luonnollista tuuheuden tuntua. Hoidon jälkeen kulmat on helppo harjata haluttuun muotoon. Kulmien laminointi sopii erinomaisesti myös henkilöille, joiden kulmakarvat ovat luonnostaan ohuet, epäsymmetriset tai eivät pysy nätissä muodossa. Quick Brow Lift -käsittely avaa ja kohottaa katsetta ja sopii myös henkilöille, joilla kulmat ja luomet ovat jo hivenen painuneet. Hoito säilyy kulmissa kauniina noin 2-5 viikkoa.

103€

INTENSE BROW(N)S KULMIEN VÄRJÄYS

Intense väritekniikalla saadaan täydellinen täyteläinen meikkiefekti kulmakarvoille. Käytössä on kolme eri tekniikkaa : Full Brow, Ombre, ja Brow Filling. Hyvä vaihtoehto kestopigmentointia miettiville! Värin pysyvyys iholla jopa 10 päivää ja karvoissa jopa 6 viikkoa.

35€