Kasvohoidot

IHONPUHDISTUS

Kesto 45-55 min.

Sisältää alkupuhdistuksen, kulmakarvojen siistimisen, kuorinnan, höyrytyksen, epäpuhtauksien poiston, naamion ja kosteusvoiteen. Hoito tehdään aina ihotyypin ja tarpeen mukaan.

65€

TÄYDELLINEN KASVOHOITO

Kesto n. 60-70 min.

Sisältää alkupuhdistuksen kasvojen, kaulan ja decolleteen alueelle, kulmakarvojen siistimisen, kuorinnan, höyrytyksen ja epäpuhtauksien poiston. Tämän jälkeen suoritetaan rentouttava kasvohieronta, ihotyypin mukainen naamio ja päivävoide. Hoidon tuotevalinnat tehdään ihoanalyysin pohjalta. 

70€

TEHOKASVOHOITO MIEHILLE

Virkistävä ja puhdistava kasvohoito.

Kesto n. 50-60 min.

Hoidon kulku: alkupuhdistus, kuorinta, puhdistuksessa joko laitehoito tai puhdistus mekaanisesti eli mustapää-rautaa apuna käyttäen, naamio ja voiteet. Hoito tehdään aina ihotyypin ja iän mukaan yksilöllisesti.

70€

VERIAPPELSIINI ENERGISOIVA C-VITAMIINIHOITO

Kesto n. 60 min.

Erikoiskasvohoito uudistaa ihoa, poistaa kuona-aineita ja antaa iholle uutta energiaa. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorintanaamion, detox-hieronnan ja hoidon päätteeksi c-vitamiini tehoseerumin sekä veriappelsiini EE-voiteen, joka sisältää aurinkosuojan SK 15. EE-voide kosteuttaa, kiinteyttää, suojaa vapailta radikaaleilta ja tasoittaa ihon virheet antamalla iholle kevyen ja luonnollisen sävyn.

69€

ULTRAÄÄNIKASVOHOITO

Kesto n. 60-70 min.

Ultraääni-ihonpuhdistus on hellävarainen, kivuton mutta tehokas tapa kuoria ja syväpuhdistaa ihoa. Ultraääni-ihonpuhdistus sopii kaikille ihotyypeille ikää katsomatta. Hoito poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa ja irrottaa epäpuhtaudet iholta sekä liu'uttaa talin ulos ihohuokosista, ilman mekaanista ärsytystä. Hoidon jälkeen iho on puhdas ja ihon pinta pehmeä. Ultraäänihoito on nykyaikainen ja kokonaisvaltainen tapa suorittaa kuorinta sekä syvälle ulottuva ihonpuhdistus vahingoittamatta kudosta pinnallisesti toimivalla ultraäänellä. Sarjahoitona saadaan parhaimmat tulokset esim. 6 hoitokertaa 1/vko. Mitä ultraääni tekee? puhdistaa ihoa tehokkaasti poistaa kuollutta ihosolukkoa nopeuttaa ihon uusiutumista pehmentää, elastisoi, kirkastaa edistää ihon terveyttä vahvistaa ihosolujen toimintaa ja verenkiertoa vähentää epänormaalia pigmentaatiota syväkosteuttaa ihoa vahvistaa ihokudosten aineenvaihduntaa

79€

TIMANTTIHIONTA BAMBU ALOE VERA KASVOHOITO

Kesto 60 - 70 min.

Sisältää alkupuhdistuksen, kulmakarvojen siistimisen, timanttihionnan, Avokado- Manteli tehoravitsevan seerumin, hieronnan Bambu - Aloe Vera kosteuttavalla ja ravitsevalla hierontavoiteella, kollageeni - hyaluroni naamion, Bambu -Aloe Vera tehokosteuttava seerumi sekä Bambu Aloe Vera voiteen.

87€

RAUHOITTAVA MUSTIKKA KASVOHOITO

Kesto 60-70 min.

Mustikkakasvohoito rauhoittaa ihosi! Erinomainen herkälle, ärtyneelle ja couperoottiselle iholle.

79€

KIINTEYTTÄVÄ TIME INTERCEPTOR KASVOHOITO

Kesto 50-60 min.

Sisältää alkupuhdistuksen, kulmakarvojen siistimisen, kuorinnan ja silmän- ja huulten ympärysihon naamion, hierontanaamion sekä kuitunaamion. Hoito yksilöidään asiakkaan ihon tarpeisiin sopivaksi sekoittamalla hierontanaamion joukkoon boostereita, joiden sisältämät aktiiviaineet tehostavat naamion vaikutusta. Hoidon vaikuttavina aineina mm. arganöljy, kaarna uute ja tiikeripähkinä. Hoidon päätteeksi silmänympärys- ja Time Interceptor kiinteyttävä voide ja wrinkle filler juonteisiin.

78€

Limited edition!

YLELLINEN KULTA - ARGAN KASVOHOITO

Kesto 60-70 min.

Selän hieronta, alkupuhdistus, kulmakarvojen siistiminen, kuorinta, hieronta kasvoille & dekoltee, naamio, käsien kuorinta ja hieronta ja ylellinen Kulta-voide hoidon päätteeksi.

90€