Derma SR-mikroneulaus

MONIPUOLINEN JA TEHOKAS DERMA SR -MIKRONEULAUS!

Koneellinen mikroneulaus aktiiviaineseerumeilla sekä happokuorinta. Välitön, ainutlaatuinen ihoa kirkastava ja nuorentava hoito.

Derma SR -hoitokokonaisuus sekä siihen yhdistettävä mikroneulaushoito on suunniteltu elvyttämään ja nuorentamaan ihoa. Sillä voit saavuttaa pehmeämmän, kiinteämmän, kirkkaamman, kosteamman, täyteläisemmän ja nuorekkaamman ihon ilman kirurgisia toimenpiteitä.

Erityisesti mikroneulaushoidossa luodaan ihoon pieniä mikroaukkoja. Tämä mahdollistaa aktiiviaineseerumin vaikuttavien ainesosien, kuten hyaluronihapon ja erilaisten peptidien viemisen ihon oikeaan kerrokseen. Aktiiviset ainesosat stimuloivat solujen aineenvaihduntaa ja edistävät ihon uusiutumista. Ne ravitsevat, kosteuttavat ja muodostavat uusia kollageeni- ja elastiinikuituja ihokudokseen.

Parhaimpiin lopputuloksiin vaaditaan useampi hoitokerta. Derma SR -hoidoilla voidaan käsitellä: kasvot, kaula, rintakehä ja/tai kämmenselät.

Hoitoa on mahdollista yksilöllistää asiakaskonsultaation sekä hoidettavien alueitten mukaan. Pääasiallisesti valikoimistamme löytyvät seuraavat Derma SR -kasvohoidot:

ANTI-AGING MIKRONEULAUS KOKO KASVOT 

Kesto 70min.

Anti-aging -hoidolla on mahdollista syväkosteuttaa ja kiinteyttää ihoa. Hoidossa tehtävä happokuorinta edesauttaa ihoon mikroneulattavan kiinteyttävän aktiiviaineseerumin imeytymistä, jolloin ihon omaa kollageeni- ja elastiinintuotantoa aktivoidaan tehokkaasti samalla, kun hyaluronihappo täyttää ihoa kosteudella. Hoidon aikana levitettävä naamio ja hoitovoide edesauttavat ihon palautumista nuorekkaaksi.

145€

ANTI-PIGMENT MIKRONEULAUS KOKO KASVOT

Kesto 70min.

Anti-pigment -hoito on erinomainen valinta silloin, kun ihossa on selkeitä pigmenttimuutoksia, hyperpigmentaatiota tai pigmenttiläiskiä. Ihoa kirkastava ja pigmenttiä tasoittava happokuorinta valmistelee ihon C-vitamiinia runsaasti sisältävään iholle mikroneulattavaan aktiiviaineseerumiin. Hoidon viimeistelevät naamio ja ihoa heleyttävä hoitovoide. Parhaat tulokset saadaan aikaan sarjahoidolla. 

145€

ANTI-AGING SILMÄNYMPÄRYSHOITO

Kesto 30min.

Silmänympäryshoidolla pienennetään silmäpusseja ja vaalentaa tummia silmänalusia. Hyaluroonihappo tunkeutuu syvälle ihoon ja täyttää sen sisältäpäin.

Sisältää alkupuhdistuksen, mikroneulauksen silmänympärys iholle ja naamion. Hoidon päätteeksi kosteusvoiteen ja silmänympärysvoiteen.

85€

TULEHDUKSELLINEN AKNE BLEMISH CONTROL KASVOHOITO

Kesto 60min.


Sisältää alkupuhdistuksen, höyrytyksen, ihon puhdistamisen, Blemish Control Seerumin, joka sisältää AC.NET™ on oleanolihapon ja muiden ainesosien tehoaineyhdistelmä, joka taistelee bakteereja vastaan ja palauttaa talintuotannon normaaliksi, puhdistava peel-off-naamio, joka on valmistettu korkealaatuisesta alginaatista glukuronihappoja hiilestä ja hoidon päätteeksi Balance Mattifying Fluidin.

85€

KOMEDOAKNE BLEMISH CONTROL KASVOHOITO

Sisältää 2 hoitoa viikon välein.

1. hoidon kesto 90min

Sisältää alkupuhdistuksen, happokuorinta, mikroneulaus, Blemish Control Seerumin, joka sisältää AC.NET™ on oleanolihapon ja muiden ainesosien tehoaineyhdistelmä, joka taistelee bakteereja vastaan ja palauttaa talintuotannon normaaliksi, puhdistava peel-off-naamio, joka on valmistettu korkealaatuisesta alginaatista glukuronihappoja hiilestä ja hoidon päätteeksi Balance Mattifying Fluidin.

2. hoidon kesto 60min

Sisältää alkupuhdistuksen, höyrytys, ihon puhdistus, Blemish Control Seerumin, joka sisältää AC.NET™ on oleanolihapon ja muiden ainesosien tehoaineyhdistelmä, joka taistelee bakteereja vastaan ja palauttaa talintuotannon normaaliksi, puhdistava peel-off-naamio, joka on valmistettu korkealaatuisesta alginaatista glukuronihappoja hiilestä ja hoidon päätteeksi Balance Mattifying Fluidin.

189€

COUPEROSA CONTROL KASVOHOITO

Kesto 60min. ilman mikroneulausta 95€

Kesto 70min mikroneulauksen kanssa 145€

Couperose Control -hoidolla pystytään rauhoittamaan ja hoitamaan tehokkaasti punoituksesta ja etenkin couperosasta kärsivää ihoa. Hoito voidaan suorittaa ihoa vahvistavana couperosa-hoitona, jolloin iholle tehdään mikroneulaus. Erittäin herkälle iholle hoito suoritetaan ihoa rauhoittavana ja syväkosteuttavana ihoa vahvistavalla aktiiviaineseerumilla. Hoidon viimeistelevät naamio ja ihon suojamekanismia vahvistava hoitovoide.