KASVOHOIDOT

Täydellinen kasvohoito 75min 69€

Sisältää alkupuhdistuksen kasvojen, kaulan ja decolleteen alueelle, kulmakarvojen siistimisen, kuorinnan, höyrytyksen ja mustapäiden poiston. Tämän jälkeen suoritetaan rentouttava kasvohieronta, ihotyypin mukainen naamio ja päivävoide.

Hoidon tuotevalinnat tehdään ihoanalyysin pohjalta.

Tehokasvohoito miehille 60min 64€

Virkistävä ja puhdistava kasvohoito aina yksilöllisesti ihotyypin mukaan.

Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen ja puhdistuksen joko laitteella (ultraääni) ja/tai mustapäiden poiston mekaanisesti, hieronnan, naamio ja voiteen.

BERNARD CASSIERE ERIKOISKASVOHOIDOT

Bernard Cassiere Hemmotteleva Musta orkidea kasvohoito 85€

Ravitseva ja kosteuttava kasvohoito aloitetaan selän kevyellä hieronnalla, jonka jälkeen tehdään hemmotteleva kasvohoito sekä käsien hieronta.

Puhdistava Sitruuna-Minttu kasvohoito 60min 65€

 

Silmänympäryshoito 30min 29€

Mustikka kasvohoito 60min 79€

Herkälle ja couperoottiselle iholle rauhoittava Mustikkahoito sisältää alkupuhdistuksen Mustikka Micellarvedellä, hellävaraisen kuorinnan, couperosa ampullin imeytyksen, rauhoittavan hieronnan, naamion ja hoidon päätteeksi rauhoittavan Mustikka moussen.

Timanttihionta ja kosteuttava bambu-aloe vera erikoishoito 75min 86€

Sisältää alkupuhdistuksen, timanttihionnan, Avokado – Manteli tehoravitsevan ampullin, hieronnan Bambu – Aloe Vera kosteuttavalla ja ravitsevalla hierontavoiteella, kollageeni – hyaluroni naamion, Bambu – Aloe Vera tehokosteuttava ampullin sekä Hamppu – Bambu voiteen.

 
Timanttihionta on syvävaikutteinen ja hellävarainen, kuorinta poistaa kuollutta ihosolukkoa syvemmältä ihokerroksista kuin normaali kuorinta. Timanttihionta perustuu ihon oman uusiutumiskyvyn hyväksikäyttämiseen, se stimuloi ihon uudistumista ja omien terveiden ihosolujen muodostumista.

Mikrohionnalla voidaan hoitaa auringon aiheuttamia pigmenttihäiriöitä, tasoittaa ihon pintajuonteita ja arpia sekä laajentuneita ihohuokosia. Hoito kirkastaa, kiinteyttää ja uudistaa sameaa tai elotonta ihoa sekä tasapainottaa epäpuhtaan ihon aineenvaihduntaa, vähentää epäpuhtauksia ja hoitaa aknea.

Ihon pinta on uudistunut, pehmeä ja sileä jo ensimmäisen hoidon jälkeen.

Parhaimpiin hoitotuloksiin pääsemiseksi suosittelemme sarjahoitoja. 240€/ 3 hoitoa.

Time interceptor kiinteyttävä erikoishoito 60min 78€

Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan ja silmän- ja huulten ympärysihon naamion, hierontanaamion sekä kuitunaamion. Hoito yksilöidään asiakkaan ihon tarpeisiin sopivaksi sekoittamalla hierontanaamion joukkoon boostereita, joiden sisältämät aktiiviaineet tehostavat naamion vaikutusta. Hoidon vaikuttavina aineina mm. arganöljy, kaarna uute ja tiikeripähkinä. Hoidon päätteeksi silmänympärys- ja Time Interceptor kiinteyttävä voide ja wrinkle filler juonteisiin.

Suosittelemme sarjahoitoa parempien tulosten aikaan saamiseksi. Sarjahoito 210€/3 hoitoa. Jotta tuloksia saavutetaan tulisi asiakkaan sitoutua hoitamaan ihoa päivittäin myös kotona kosmetologisi suosittelemilla tuotteilla.

Ultraääni kasvohoito 75min 79€

Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, ultraäänipuhdistuksen sekä tarvittaessa mekanisen puhdistuksen, ampullin/hyaluronihapon imeytyksen, naamion ja loppuvoiteet ihotyypin mukaan.

Ultraääni-ihonpuhdistus on hellävarainen, kivuton mutta tehokas tapa kuoria ja syväpuhdistaa ihoa. Ultraääni-ihonpuhdistus sopii kaikille ihotyypeille ikää katsomatta.

Hoito poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa ja irrottaa epäpuhtaudet iholta sekä liu’uttaa talin ulos ihohuokosista, ilman mekaanista ärsytystä. Hoidon jälkeen iho on puhdas ja ihon pinta pehmeä. Ultraäänihoito on nykyaikainen ja kokonaisvaltainen tapa suorittaa kuorinta sekä syvälle ulottuva ihonpuhdistus vahingoittamatta kudosta pinnallisesti toimivalla ultraäänellä.

Sarjahoitona saadaan parhaimmat tulokset! Sarjahoito 210€/3 hoitoa.

Hydrafacial kasvohoidot

HydraFacial Hydration-Kasvohoito 99€ Decolete 34€

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial - kasvohoitolaitteen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.

HydraFacial Deep Clean - Kasvohoito 142€ Decolte 76€

Syväpuhdistava kasvohoito joka minimoi talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös Glysal happokuorinta.

HydraFacial Anti Age - kasvohoito 164€ decolte 94€

Ihanteellinen kasvohoito korjaamaan ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin juonteisiin hyödyntäen Dermabuilder peptidi ampullia, hyaluronihappoa sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial tehouutteita. Hoidon aikana tehdään tarvittaessa myös Glysal happokuorinta.

MESOTERAPIA

Lift Meso Concept on uusi hoitomuoto, jolla aktivoidaan ihon uudistumista ja nuorentumista eri ihoalueilla.

 • Koko kasvot 139€
 • Kasvot, kaula ja decoltee 190€
 • Silmänympäryshoito75€
 • Arpihoito 20min. 120€

Sarjahoidossa 2. ja sitä seuraavista kerroista -20% alennus

KÄSI- JA JALKAHOIDOT

Käsihoito 45min 55€

Sisältää kynsien viilauksen/muotoilun, kylvetyksen, kynsinauhojen siistimisen, lakkauksen tai kynsien kiillotuksen sekä kevyen hieronnan käsille.

Parafiinihoito käsille 10€ yhditettynä muihin hoitoihin/palveluihin

Kosteuttaa, rentouttaa ja lievittää kipuja. Käsien ihosta tulee pehmeä ja silkkisen tuntuinen. Käsien iho näyttää terveemmältä ja nuoremmalta. Erinomainen hoitomuoto myös niille, joiden kädet palelevat tai joutuvat jatkuvalle rasitukselle.

Jalkahoito 60-75min 66€

Sisältää kylvetyksen, kovettumien poiston, kynsien lyhennyksen, kynsinauhojen hoidon ja kevyen hieronnan. Hoito sopii sekä miehille että naisille.

Kynsien lakkaus sisältyy hintaan ja 5ml kynsilakan saa itselle.

Huomaathan, että teemme jalkahoitoja vain terveille jaloille. Jos tarvitset apua syylien, kynsi- tai jalkasienien hoitoon tai sinulla on asentovirheitä, jotka vaativat mahdollisesti tukipohjallisia tai tarkempaa tutkimista ohjaamme sinut terveydenhoitoalan ammattilaiselle tai erikoistuneelle jalkahoitajalle.

Pikajalkahoito 30min 35€

Nopea varpaiden pikakunnostus ja ylläpitohoito valmiiksi hyväkuntoisille jaloille. Sisältää varpaankynsien leikkauksen ja viilauksen, kynsinauhojen siistimisen ja ihon kosteutuksen. Ei sisällä kynsien lakkausta.

GEELILAKKAUS

Geelilakka on UV-valossa kovetuttava lakkamainen geeli, joka on paksumpi ja kestävämpi kuin kynsilakka. Sillä ei pidennetä kynttä eikä muuteta kynnen muotoa, vaan se toimii kynsilakan tavoin, mutta on kuitenkin kestävämpi ja suojaa kynttä paremmin kuin tavallinen lakka. Kaunis ja kestävä geelilakkaus pysyy kynsissä 3-6 viikkoa.
Geelilakka on heti kuiva!

Geelilakkaus yhdellä värillä 40 €

Geelilakkaus kahdella värillä/ranskalainen manikyyri 45 €

Geelilakkauksen huolto sis. edellisten poiston ja uudet lakkaukset 55 €

Koristelu alk. 1€

Varpaan kynsien geelauksen yhteydessä hoidetaan ja viilataan kynnet sekä siistitään kynsinauhat.

Varpaan kynsien geelaus on ihana kesällä ja se parhaimmillaan myös kestää koko kesän. Halutessasi geelauksen voi huoltaa 1,5-2 kuukauden kuluttua tai voit antaa kasvaa itsestään pois.

Geelaus voi olla kirkas, ranskalainen tai värillinen. Värigeelejä ja koristelu vaihtoehtoja on paljon.

Ripsien ja kulmien kestovärjäys ja muotoilu

 • Ripsien ja kulmien värjäys (sis. siistiminen) 30min 30 €

 • Ripsien tai kulmien värjäys 20min 20 €

 • Kulmien muotoilu ja värjäys 20min 20 €

 • Kulmien muotoilu 15min. 15 €

Ripsien kestotaivutus  75min 78e

Kestotaivutuksessa ripset taivutetaan erityisen geelityynyn päälle, jolloin ripset taipuvat suoraan ylöspäin. Ripset näyttävät todella pitkiltä ja katse avoimelta!

Tulos säilyy ripsissä 2-3 kk.

Käsittelyn voi uusia kun ripset ovat täysin uudistuneet eli n. 8-12 vk välein.

Ei irtoripsiä, ei allergisoivia pikaliimoja, ei kirvelyä, luonnollinen ja näyttävä lopputulos!

     EHOSTUS

 • Päivämeikki 45min. 45 €

 • Ilta/juhlameikki 60min. 55 € 

 • Häämeikki+harjoitusmeikki' 60 min. + 60 min. 100 € ('harjoitusmeikki tehdään max. 1-2 viikkoa aikaisemmin hääpäivää)

 • Sulhasen ehostus 20€

     SOKEROINTI

 • Kulmat  15 € 

 • Ylähuuli 10 €

 • Kulmat+Ylähuuli  18 € 

 • Kasvot: kulmat, posket, huulet, leuka  30 € 

 • Kainalot  25 € 

 • Hartiat 25 €

 • Käsivarret 25 €

 • Kainalot+Käsivarret  40 €

 • Kainalot+Sääret  55 €

 • Sääret tai Reidet  40 €

 • Rinta tai Selkä  40 €

 • Bikini 30 € 

 • String-Bikini 35 €

 •     Sääret+Kainalot+Bikini  85 €

 • Sääret+Reidet+Kainalot+Bikini  95 €

 • Brassi 55€

KESTOPIGMENTOINTI

Kulmien kestopigmentoin 3D tai shadow-tekniikalla

Pigmentointi 390€ sis. vahvistuksen 6-12 viikon kuluttua.

Silmienrajaus (sis. ylärajaukset)

Pigmentointi 290€ sis. vahvistuksen 6-12 viikon kuluttua.

Kestopigmentointien ylläpito

Kestopigmentointien suositeltava ylläpitoväli on 1,5-2 vuotta - tarve voi kuitenkin vaihdella suuresti ihotyypin mukaan.

Kestopigmentointien vahvistukset n. 1,5 vuoden kuluttua 195€ (sisältää 1 pigmentointikerran).

Yli 2 vuotta vanhojen tai muualla tehtyjen kestopigmentointien kustannusarvio tedään erikseen.

 

LUMOAVAN SPECIAL-HOIDOT

Kauneushoitola Lumoavasta hemmottelua tilanteeseen kuin tilanteeseen. Mikäli tarjoamistamme Special-hoito kokonaisuuksista ei löydy juuri Sinulle sopivaa, ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä juuri Sinun tarpeitasi vastaava kokonaisuus.

Mother to be-erikoishoito 90min  85€

Ihanaa hemmottelua odottavalle äidille, vaikkapa baby shover-lahjaksi!

Käsien kuorinta ja hieronta, jalkojen kylvetys, kuorinta ja hieronta, kasvojen puhdistus, hieronta ja naamio. Varpaan kynsien lakkaus (5ml kynsilakan saa mukaan).

Hemmottelupaketti 120min 120€

Hoitopaketti sisältää hemmottelevan kasvohoidon ihotyypin mukaan sekä jalkahoidon.

PERUUTUSEHDOT

Peruuttamattomista ajoista perimme 50 % palvelun hinnasta. Peruutathan aikasi viimeistään vuorokautta ennen.