hieronta

 

Klassinen hieronta vai urheiluhieronta? 

Klassisen hieronnan tarkoitus on rentouttaa kehoa ja lihaksistoa. Hieronnalla pyritään aktivoimaan lihaksen aineenvaihduntaa ja poistamaan kireyksiä sekä kuona-aineita lihaksista.

Urheiluhieronta eroaa klassisesta hieronnasta otteiden perusteella ja se on enemmän kudosta venyttävää hierontaa jossa lihasta pyritään käsittelemään myös useammasta suunnasta.
Urheiluhieronnassa keskitytään yleensä palauttamaan lihaksia urheilusuorituksesta tai valmistamaan niitä urheilusuoritukseen.

Säännöllinen hieronta auttaa urheilijoita kehittymään, sillä hyvin palautunut keho ottaa rasitusta vastaan paremmin ja hieronnalla voidaan ehkäistä myös loukkaantumisia. Urheiluhieronta on siis osa urheilijan/aktiivisen liikkujan lihashuoltoa.

Aikaa varatessasi sinun ei tarvitse miettiä kumpaan hierontaan tulet, huolehdin hieronnan aikana että lihakset käsitellään sinulle sopivimmalla tavalla.

On olemassa tilanteita jolloin hierontaa ei voida suorittaa. Mikäli epäilet hieronnan sopivuutta esimerkiksi terveydentilasi puolesta, otathan ensin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla.

Hieronnan pituuden valitseminen?

Palvelut eroavat toisistaan vain käytettävän ajan osalta.

Osahieronta sopii mm. nopeaan niska-hartia-alueen käsittelyyn, kallonpohjalihasten käsittelyyn tai purentalihasten käsittelyyn.

Puolihieronnassa ehditään käsittelemään puolet kropasta; selkä-hartia-niska (yläraajat, rinta) tai alaraajat-pakarat.

Kokohieronta 90min aikana ehditään käsittelemään useimmiten koko kroppa läpi, mutta mikäli selän alue tai jalat kaipaavat tarkempaa käsittelyä, on syytä varata 90min aika puolihieronnan sijaan.

Kokohieronta 120min sopii erityisesti urheilijoille tai henkilöille joiden lihakset vaativat enemmän aikaa käsittelyyn.

 

HIERONTA HINNASTO

Osahieronta 30min 25€

Puolihieronta 55min 38€

Kokohieronta 90min 53€

Kokohieronta 120min 65€

Kinesioteippaus 15€

Hieronnan yhteydessä +5€

 

PERUUTUSEHDOT

Peruuttamattomista ajoista perimme 50 % palvelun hinnasta. Peruutathan aikasi viimeistään vuorokautta ennen.