VOLYYMIRIPSET

Uudet volyymiripset (2,5t) 125€

Huolto (1t 45min) 75€ 

Pikahuolto (45min) 50€

KLASSISET RIPSIENPIDENNYKSET

Uudet klassiset pidennykset 99€

Huolto 65€

VARAUSEHDOT PALVELUIHIN

Varatessaan palvelun asiakas sitoutuu noudattamaan seuraavia ehtoja;

Peruutukset tulee tehdä 24h ennen ajan alkamista, tämän jälkeen vain lääkärintodistuksella välttyy kustannuksilta. Alle 24h ajan alkamiseen: perutuista ajoista veloitetaan 50% palvelun hinnasta. Mikäli asiakas myöhästyy yli 15min. palvelun alkamisesta, on ripsiteknikolla oikeus perua tai siirtää aikaa.

Huoltoon tullessa tulee ripsikuituja olla jäljellä 50%, muutoin ripsiteknikolla on oikeus tarvittaessa siirtää aikaa, jotta asiakkaalle asennetaan uudet ripset. Varaa siis automaattisesti 3h aika, jos ripsesi ovat huonossa kunnossa.

Ripsienpidennyksillä on viikon ( 1 viikko) takuu. Asiakkaan tulee olla yhteydessä välittömästi ripsiteknikkoon mikäli ripsienpidennyksiä on lähtenyt poikkeuksellisen paljon. Yhteydenotto tulee tehdä viikon (1 viikko) sisällä.

Asiakas saapuu varattuun ripsienpidennyksien asennukseen noudattaen esivalmisteluohjeita.

Esivalmisteluohjeet:

  • Ripsipalveluihin tullaan ilman meikkiä
  • Ripsienpidennykset on pesty niille tarkoitetulla tuotteella huolellisesti
  • Ripsipidennyksien kanssa ei ole käytetty ripsiväriä                                                                                                               
  • Ripsipidennysten kanssa ei ole käytetty öljypitoisia tuotteita 

Muita huomioitavia asioita:

  • Ripsienpidennysten pesua ei saa missään tapauksessa laiminlyödä eikä unohtaa, likaiset ripset ovat raskaat, rumat ja voivat  aiheuttaa helposti ripsityven tulehduksen (blefariitti), joka vaatii ripsienpidennysten poiston ja lääkärissä käynnin. Kannattaa siis olla huolellinen ripsien pesun kanssa! Mikäli ripsiä ei puhdisteta säännöllisesti ja huolella, lika kertyy ripsienpidennysten tyveen tehden ripsistäsi raskaat irrottaen omia ripsiäsi. Likaiset ja hoitamattomat ripset voivat myös heikentää omien ripsiesi kasvua pysyvästi.
  • Älä hiero silmiäsi, nypi ripsiä, äläkä hankaa pyyhkeeseen pesun jälkeen. Kannattaa vältellä vatsalla nukkumista ripsien hankautumisen vuoksi. Voit urheilla ja hikoilla sekä saunoa normaalisti ripsienpidennysten laiton jälkeen.
  • Mikäli asiakas on epävarma voidaanko hänelle tehdä ripsienpidennyksiä, on hänen varmistettava asia ripsiteknikolta ennen varsinaista varausta.
  • Varaaja on täysi-ikäinen tai saanut huoltajalta luvan toimenpiteeseen tulemiseen.
  • Otathan huomioon että voimakkaat allergiat/herkistymiset tulee ilmoittaa ennen ajan alkamista. Jos ihosi/silmäsi ovat erittäin herkät kemikaaleille emme suosittele ripsienpidennysten ottamista.